Alt inden for diamantboring​

Opgaver for private og erhverv​

Giver gerne et gratis tilbud​

Medlem af Dansk Byggeri​

Asbest og Asbestsanering udføres med mange års erfaring

Hos os tilbyder vi asbestsanering udført efter arbejdstilsynets regler. Vi ved derfor, hvordan man fjerner asbest på den mest sikre og korrekte måde.

Har du derfor brug for professionel asbestsanering, så er du kommet til det rette sted. Selvom at vi har adresse i Haarby, så løser vi også saneringsopgaver uden for Fyn.

Hvad er asbest?

Asbest består af naturlige fiberformede mineraler, som er så små og tynde, at de kan trænge ind i kroppen. Asbeststøvet kan ophobes i lungerne, og forårsage alvorlige lungesygdomme. Det er derfor utroligt vigtigt at få foretaget en asbestsanering, lige så snart der konstateres asbest i en bygning.

Grundig & Effektiv asbestsanering​

Vi er en seriøs asbestsanitør, og vi tilbyder grundig og effektiv asbestsanering, som opfylder samtlige regler inden for området. Vi går højt op i kvalitet og sikkerhed, og efterlader kun områder, når de er 100 % asbestfrie og rengjorte.​

​Kontakt os

Vil du høre mere om vores tilbud om asbestsanering, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail. Vi ser frem til at høre fra dig - uanset om du er bosiddende på Fyn eller ej. Skriv til kontor@cenielsen.com eller ring på telefon 23 25 14 61 for mere information.

Firmaoplysninger​

Snavevej 10

5683 Haarby

CVR: 34489246

Claus Nielsen

E-mail:​ kontor@cenielsen.com

​Telefon: ​23 25 14 61

Henning Vesterskov

E-mail:​ salg@cenielsen.com

Telefon:​ 23 35 14 30

Garantiordning

Vi er medlem af dansk byggeri og deres garantiordning. Læs mere ved at klikke på logoet.​

Ring mig op!

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt