​✩Alt inden for diamantboring​​

​✩Private- og erhvervskunder

​✩ Giver gerne et gratis tilbud​

​✩ Medlem af Dansk Byggeri​

​Nedtagning af asbesttag og bortskaffelse tilbydes

​Skal du i gang med en nedrivning af dit hus eller din bygning, så skal du være opmærksom på, at der kan være en række skadelige materialer i byggeriet, som for eksempel asbest, der kræver korrekt håndtering og fjernelse efter de gældende regler.

Hos C.E. Nielsen har vi mange års erfaring inden for blandt andet miljøsanering og nedtagning af asbesttag, som vi både udfører for privatpersoner og erhvervskunder. Vi tilbyder korrekt håndtering, fjernelse og bortskaffelse af blandt andet tagplader, loftplader og andre byggematerialer med asbest for kunder i Odense, Faaborg, Assens og på resten af Fyn. 

Vi sørger for grundig og sikker nedtagning af asbesttag

​Vi følger altid Arbejdstilsynets regler og krav, og vi kan derfor garantere en nedtagning af asbesttag og efterfølgende bortskaffelse på sikker og korrekt vis. Dette er utroligt vigtigt, fordi støvet fra asbest kan samle sig i lungerne og forårsage alvorlige lungesygdomme. 

Sikkerhed og kvalitet er noget, som vi går utroligt højt op i. Derfor efterlader vi først området, når vi er 100 % sikre på, at der ikke længere er asbest til stede, og der er blevet gjort grundigt rent.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave

​Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med nedtagning af asbesttag, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi beregner altid en skræddersyet pris på hver enkelt opgave, således at prisen bliver tilpasset i forhold til opgavens størrelse.

​​

Firmaoplysninger​

Snavevej 10, 5683 Haarby

​CVR: 34489246

Claus Nielsen

E-mail:​ kontor@cenielsen.com

​Telefon: ​23 25 14 61

Mikkel Eckhardt

E-mail: ​info@cenielsen.com

Telefon: ​23 35 15 72

Garantiordning

Vi er medlem af dansk byggeri og deres garantiordning. Læs mere ved at klikke på logoet.​

Ring mig op!

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt