Alt inden for diamantboring​

Private- og erhvervskunder

Giver gerne et gratis tilbud​

Medlem af Dansk Byggeri​

Miljøsanering i form af professionel asbestsanering

Har du brug for professionel asbestsanering? Så er du kommet til det rette sted. Hos C.E. Nielsen tilbyder vi nedrivning og miljøsanering udført efter arbejdstilsynets regler. Vi ved derfor, hvordan man fjerner asbest på den mest sikre og korrekte måde. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for, at vi altid leverer kvalitetsarbejde.

Vi holder til i Haarby, hvor vi udfører miljøsanering for private og erhverv i bl.a. Odense og andre nærliggende områder samt resten af Fyn. Udover asbestsanering udfører vi også PCB-sanering og blysanering.

Hvad er asbest?

Asbest består af naturlige fiberformede mineraler, som er så små og tynde, at de kan trænge ind i kroppen. Asbeststøvet kan ophobes i lungerne og forårsage alvorlige lungesygdomme. Det er derfor utroligt vigtigt, at få foretaget en miljøsanering lige så snart, der konstateres asbest i en bygning.

Vi udfører grundig og effektiv miljøsanering

Vi er en seriøs miljøsanitør, og vi tilbyder grundig og effektiv miljøsanering, som opfylder alle regler inden for området. Vi går højt op i kvalitet og sikkerhed, og efterlader kun områder, når de er 100% asbestfrie og rengjorte.

Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på asbestsanering af din bygning? Eller vil du bare gerne vide mere om miljøsanering generelt? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt komme med en god pris.

Ring til os på telefon: 23 25 14 61 eller skriv til vores e-mail: kontor@cenielsen.com. Vi ser frem til at hjælpe dig med at sikre bygningen mod asbest!​

​Vil du høre mere om vores asbestsanering?

Om du ønsker et tilbud eller har du et spørgsmål, så skriv til os her.
​Vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Snavevej 10

5683 Haarby

​CVR: 34489246

Claus Nielsen

E-mail:​ kontor@cenielsen.com

​Telefon: ​23 25 14 61

Henning Vesterskov

E-mail: salg@cenielsen.com 

Telefon:​ 23 35 14 30

Garantiordning

Vi er medlem af dansk byggeri og deres garantiordning. Læs mere ved at klikke på logoet.​

Ring mig op!

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt