​✩Alt inden for diamantboring​​

​✩Private- og erhvervskunder

​✩ Giver gerne et gratis tilbud​

​✩ Medlem af Dansk Byggeri​

Miljøscreening af bygninger

Står du over for en ombygning, nedrivning eller renovering af en bygning, og har du ansvar for at sørge for, at der bliver foretaget den lovpligtige miljøscreening, inden nedrivningsarbejdet finder sted? Så er du kommet til den rette entreprenør.

Hos C.E. Nielsen har vi mange års erfaring med at foretage miljøscreening samt udarbejde den efterfølgende miljørapport, som er en opgave, vi bl.a. varetager for kommuner og ingeniører i Odense, Assens, Faaborg og omegn samt på resten af Fyn.

Vi har desuden selv kompetencerne til at varetage nedrivning af alle typer bygninger, og derfor er det også nærliggende for os at tilbyde den lovpligtige miljøscreening samt miljørapport for at afdække, hvorvidt bygningen indeholder miljøskadelige stoffer.

Vi kan varetage hele processen fra screening til miljørapport

Skal en bygning rives ned, skal der foretages en miljøscreening og udarbejdes en miljørapport. Det gælder, uanset hvornår den pågældende bygning er blevet opført. Hos C.E. Nielsen hjælper vi dig hele vejen igennem med alt lige fra papirarbejdet til kvalitetssikringen.

Skulle vi finde asbest og tungmetaller, kan vi enten indkapsle eller demontere det og herefter bortskaffe det. Vi udfører også miljøsanering efter Arbejdstilsynets regler og krav, og vi går utroligt højt op i både sikkerhed og kvalitet. Det betyder, at vi først er færdige med opgaven, når det pågældende område er 100 % fri for asbest eller andre skadelige materialer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på miljøscreening

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med miljøscreening af byggematerialer og byggeaffald eller nedrivning af bygninger? Eller har du nogle spørgsmål til sanering af bygninger og den efterfølgende miljørapport? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på tlf. 23 25 14 61 eller ved at skrive til vores e-mail kontor@cenielsen.com. Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på, udarbejder vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Firmaoplysninger​

Snavevej 10, 5683 Haarby

​CVR: 34489246

Claus Nielsen

E-mail:​ kontor@cenielsen.com

​Telefon: ​23 25 14 61

Mikkel Eckhardt

E-mail: ​info@cenielsen.com

Telefon: ​23 35 15 72

Garantiordning

Vi er medlem af dansk byggeri og deres garantiordning. Læs mere ved at klikke på logoet.​

Ring mig op!

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt