​✩Alt inden for diamantboring​​

​✩Private- og erhvervskunder

​✩ Giver gerne et gratis tilbud​

​✩ Medlem af Dansk Byggeri​

Kompetent nedrivningsfirma udfører nedrivning på hele Fyn

Søger du et nedrivningsfirma, er du kommet til det rette sted. Hos C.E. N​ielsen udfører vi alle former for nedbrydningsopgaver, herunder miljøsanering og brandsanering. Derudover tilbyder vi også professionel diamantskæring og -boring.

Vores nedrivningsfirma holder til i Haarby, hvor vi udfører nedrivning af hus for private og erhverv i bl.a. Odense, Faaborg og Assens samt på resten af Fyn. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for, at vi altid leverer kvalitetsarbejde.

Disse opgaver kan vi bl.a. hjælpe dig med

Vi kan blandt andet hjælpe dig med disse opgaver:

Nedrivning af hus og andre opgaver inden for nedbrydning

Vi er bl.a. eksperter inden for nedrivning af hus. Er der gamle bygninger på grunden, der skal nedrives? Ligger der en olietank eller står der en gammel skorsten,  kan vi være behjælpelige med at oprense den forurenede jord, hvis der er behov for det.

Vores nedrivningsfirma udfører enhver form for nedbrydning og nedrivning af hus samt bortkørsel af affald. Vi udfører også mindre nedbrydningsopgaver, hvor der f.eks. skal fjernes en væg i en bolig, eller hvor gamle kontorer skal ombygges.

Vores nedrivningsfirma udfører kvalitetsarbejde

For os er det vigtigt, at kundens ønske er i fokus, og at kunden er tilfreds. Vi lægger derfor meget vægt på, at der er ryddet pænt op efter os.

Indvendig nedbrydning udvikler som regel meget støv. Det er derfor ofte nødvendigt at sikre med punktsug samt afskærmning mod omkringliggende miljø.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vi har ingen faste priser på vores opgaver inden for nedrivning, da prisen bl.a. afhænger af hvor omfattende en nedrivning, der er tale om, og om vi også skal stå for bortkørsel af affaldet.

Få et uforpligtende tilbud

​Vi udfører nedrivning og nedbrydningsarbejdet hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ring til Claus Nielsen på tlf. 23 25 14 61 eller send en e-mail til kontor@cenielsen.com.​

Firmaoplysninger​

Snavevej 10, 5683 Haarby

​CVR: 34489246

Claus Nielsen

E-mail:​ kontor@cenielsen.com

​Telefon: ​23 25 14 61

Mikkel Eckhardt

E-mail: ​info@cenielsen.com

Telefon: ​23 35 15 72

Garantiordning

Vi er medlem af dansk byggeri og deres garantiordning. Læs mere ved at klikke på logoet.​

Ring mig op!

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt